Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Vampire: The Masquerade - Bloodlines

PC
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    19 november 2004
  • Utvecklare
    Troika Games
  • Antal ägare
    49
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.2

Speltest av foffe92

Inskickad av foffe92 den 23/08 -05 15:41

Handling / story / vad man gör i spelet
The Masquerade - Bloodlines är ett vampyr spel som äger alla andra spel. The Masquerade - Bloodlines är från 18 år för det är jättesvårt spel så jag tycker att det är rätt med 18 år. Allt är på engelska i spelet darför kan det vara lite (mycket) svårt.

Man får välja en gubbe som man ska vara i hela spelet i början jag tror man får välja mellan 6-7 gubbar man kan också göra så man blir tjej av den sortens vampyr. Man går och gör uppdrag till olika (för det mesta) vampyrer mest svåra men en del kan vara lättare. I början av spelat så får man lära sig saker ut av en vampyr (Jack) så man kan överleva i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelat är det bästa spel som någonsin gjorts. Den är ju svårt men om man förstår så är det as kul. Om man jämmför med andra vampyr spel så är det här spelet en solklar 10+++ lugnt. Men som sagt man ska nog inte i alla fall köpa detta spel under 15 rekomenderar jag allt är ju på engelska som sagt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är helt otrolig man ser lilla minsta papper på marken och man ser burkar tydligt.

Spelkänsla: Spelkänslan är underbar det är ju så kul och spela så om man börjar på morgonen så kan man köra tills kl 19.00 utan att man märker.

Ljudet: Ljudet är jättebra man hör när någon kissar och när någon drar upp gyllfen as coolt. Hållbarhet: Hållbarheten är as bra man kan sitta och köra hur länge som helst utan att det märks!!

Av: foffe92

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10