Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Turf Battles

PC
Turf Battles
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Developer
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Speltest av hampe_100

Inskickad av hampe_100 den 17/06 -07 11:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Man går först in på www.turfbattles.com och där står det join and play free forever. Då trycker du där. Sen ska du fyll i massa personliga saker som: När fyller du år? och sån't. Det är inte riktigt som RuneScape om det ät någon som har det. Då när man loggar in så är det ett account. Det betyder att ni kan göra flera gubbar. När man har fyllt i allting så står det ''DOWNLOAD'' i en ruta. Då trycker du där sen väntar du på att det ska laddas ner. När det är klart så kommer det upp en icon som det står: ''Turf Battles'' på. Då dubbel klickar du på den sen kommer det upp en ruta där det står såhär: The Beginning 1 server 1. server 2, server 3, server 4. Om någon har RuneScape så är server lika som world på RuneScape. Sen står det The beginning 2 under. Där ska du inte trycka. börja med the beginning 1. Du trycker på en server sen trycker du på start. Då kommer det upp en till ruta som det står: Skriv in användar namn och lösenord. Då skriver du in ditt användarnamn och lösenord. Sen laddar det. Då kommer det upp en bild med en lägereld. Då står det: Start game, Quit, Reconnect och massa sån't. Då trycker du på ''Create character''. Då kommer det upp en ruta med en kille på. Du skriver in vad du vill heta och om du vill vara en människa eller en alv. Du får välja hårfärg och hårstil. sen står det Start game nere i högra hörnet. Då trycker du där. Sen kan du börja spelet. OBS! --> Det är ett onlinespel (Med spelare från hela världen) så om du väljer att heta David om du nu heter det på riktigt, så gör inte det. Hitta på ett fantasi namn istället.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra!!! Det går ut på att komma i så hög level som möjligt. Det är ganska krångligt i början när man får börja i en stad som heter Ladianes. Man står och frågar dom som ser bra ut om dom kan plvla en. Det gör man nästan automatiskt. För det är lätt att levla sig i början, men sen när man blir i högre level är det nästan omöjligt att levla sig själv.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra!! Särskilt när man är i level 160 eller högre när man har gjort master transformation skill quest när man ska döda djävulen. När man transformerar sig så får man en ascool rustning så den får en åtta.
Spelkänslan får en nia. För man känner sig som inne i spelet när man spelar det.
Ljudet är i världsklass så den får en tia
Och hållbarheten är också jättebra så den får också en tia!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9