Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Trespasser

PC
Trespasser
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 1998
  • Utvecklare
    Dreamworks Interactive
  • Antal ägare
    22
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av svettband

Inskickad av svettband den 26/06 -09 21:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en kvinna som heter Anne. Hon har kraschlandat på Site B och nu måste hon ta sig bort därifrån. Nu ska du alltså Anne lyckas hitta någon slags kommunikationsapparat. Men snart märker du att du inte är säker på ön för att du har fått syn på dinosaurier! Du har en lång, svår och farlig resa framför dig, kommer du att överleva?

Spelet är baserat på filmen Jurassic Park 2: The Lost World. John Hammond lyckas skapa dinosaurier och göra en park. Men hans park misslyckas och dinosaurierna lyckas bli fria. Alla flyr från ön. Dinosaurierna skulle få leva ifred på öarna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om spelet väldigt mycket. Jag fick det när jag var väldigt ung. Spelet är ganska svårt men ändå roligt och spännande. Spelet har inte vart någon succé och har aldrig haft mycket spelare. Jag tycker det är synd att det är så lite människor som spelar det. Jag tror att på grund av är att spelet har mycket så kallade "bugs" så vill inte folk spela det. Jag bryr mig faktiskt inte om spelet är lite dåligt gjort. Det är kul + spännande som jag sa. Jag tycker alla borde testa det.

Betyg till spelet
Grafik 6/10
Jag tycker att grafik var helt OK men ändå inte särskilt bra. Fast... spelet är ju gjort år 1998 så det är väl bra grafik om man tänker på det sättet.
Spelkänsla 9/10
Jag gillar Spelets Spelkänsla för att jag är hela tiden liksom spänd, vad kommer jag att träffa på härnäst.
Ljud 9/10
Ljudet är faktiskt hyfsat bra.
Hållbarhet 9/10
Hållbarheten är bra.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9