Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Trespasser

PC
Trespasser
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 1998
  • Utvecklare
    Dreamworks Interactive
  • Antal ägare
    22
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 22/10 -05 13:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet Trespasser tar plats på en glömd ö, Isla Sorna. Spelet är baserat på filmen Jurassic Park, The Lost World den andra filmen fast flera år efteråt. På ön fanns ett bolag kallat InGen som gjorde många operation att klona/skapa dinosaurier, och dom lyckades. Men dom lyckades inte att ha dom under kontrol och var tvungen att fly från ön. Dinosaurierna kunde göra sig fria och leva på ön.

Du, som spelar, råkar vara Anne, en ung kvinna, som har kraschlandat på den ön och måste nu hitta en väg ut levande. Det är inte bara gräsätare som har överlevt, utan också kötätare som bara väntar på springade "mat". Tur för dej att bolaget lämnade många saker efter sig, vapen, som du kan skydda dej med. Iallafall, du behöver fortfarare hitta något som du kan kontakta någon med. Så det du kan göra är att utforska ön själv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra för att vara från 1998. Det är ett stort äventyr som väntar sig. Ganska svårt tycker jag men även jätte roligt. Det kanske inte finns så många som spelar det längre men det är ändå jättekul. Många roliga banor med många hämligheter. Stated på fyrans bana är den bästa, köp spelet och testa det:)

Betyg till spelet
GRAFIK 7/10
Grafiken är bra men inte den bästa genom tiderna. Om man kolla på grafiken på Trespasser med dagens så är det en stor skillnad. Men den är bra ändå.

SPELKÄNSLA 8/10
Spelet har en bra spelkänsla, det känns nästan om det vore på riktigt.

LJUD 9/10
Jättebra ljud (om man har ljud till datorn)

HÅLLBARHET 9/10
Bra hållbarhet!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8