Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











TrackMania Sunrise

PC
TrackMania Sunrise
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    6 maj 2005
  • Utvecklare
    Enlight Software, Nadeo
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 8.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 02/07 -07 15:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Racing
Utvecklare: Nadeo

När du bara hör namnet Trackmania så vet man vad det är för slax spel. Det är ju Racing. Det finns väldigt roliga banor som man kan spela. Man kunde göra egna banor på ettan och det var jätte roligt när man kom på hur man skulle göra. Men nu har 2:an kommit och det är så härligt fina färger, Snyggare, häftigare och ljudet på bilens motor är så bra. Detta spel kallar jag fantasifull. Ibland kanske du kommer till en gupp och hoppar det är väldigt snyggt. Du får bland annat köra på banor som is, öken, motorväg och massor av mer som till exempel i Hawaii.
Det finns 33 extra banor som man kan ladda hem. Fast jag tycker det inte är så jätte stor skillnad på alla banor men vägarna är väldigt svåra och det är väldigt svårt att inte krocka om det är din första gång du spelar detta spel.
Det finns massor av genväger som är små och är svåra att ta sig igenom men när man väl har tagit säg igenom allt så har man några sekunders fördel och då så vinner man såklart lättare.

Vad jag tycker om spelet
Jag måste faktist säga att det här inte är det bästa spelet.
Men klart alla spel kan inte vara mina favoriter. Banorna är lite jobbiga ibland när man har spelat det ganska mycket och så. När man gör egna banor så är det ganska kul men ändå så tröttnar man. Men din kompis kanske gör en bana. Testar du den så är det mycket roligare. För då blir det överasknigar och du vet inte direkt vart du ska ta vägen därför tycker jag spelet är värt att köpa eller iallafall testa om man gillar den.

Betyg till spelet
Grafiken är häftig och ganska bra man tänker iallafall inte på grafiken och är negativ. Utan grafiken är härlig och den får en nia. Spelkänslan är ju sådär, iallafall för mig eftersom att jag inte direkt kommer in i ett race spel, men alla personer är olika. En åtta för spelkänslan. Ljudet är väldigt bra och den får en tia eftersom att motorn låter perfekt på bilarna och musiken är ganska bra. Själv kan jag musiken utantill. Hållbarheten är väl inte så bra som sagt man tröttnar fort men det är roligt att spela kompisarnas banor så hållbarheten får ändå en sjua.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8