Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tomb Raider Chronicles

PC
Tomb Raider Chronicles
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2000
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, Core Design Ltd.
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 8

Speltest av dracula_s

Inskickad av dracula_s den 26/03 -06 12:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Tjaa nu är Lara Croft tillbaka. Tomb raider chronicles är det femte spelet i tomb raider serien. Efter att Lara dog i det förra (the last revelation) så håller hennes vänner en liten ceremoni i början av spelet. Dom sitter i Laras herrgåd och pratar minnen. Det är just dessa minnen man ska spela i spelet. Detta spelet är som ett helt nytt spel. Det är inte likt dom andra tomb raider spelen. Grafiken är bättre och Lara ser mer levande ut en någonsin.
Spelet utspelar sig på/ i: det börjar i rom. Sen går det vidare till en tysk ubåt sen är man på en mystisk monster ö. När det skiftar så här mycket hänger man inte med så mycket. För storyn är så osammanhängande. Men jag rekommenderar detta spel djupt.

spelets hemsida: www.tombraiderchronicles.com

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är ett av dom bästa i tomb raider serien. Dom flesta tycker att det är det dåligaste enså länge. Men jag tycker helt tvärtom. Om mn älskar dom andra Tomb raider spelen kommer man att älska det här. Jag har varvat det ett par gånger men det känns fortfarande som att jag precis har köpt det. Jag vill bara spela det hela tiden. Så jag rekommendera det verkligen:)

Betyg till spelet
Ok här är vad jag tycker om vissa saker:

Grafik:
Grafiken till detta spel är väldigt vackert och snyggt. Dom flesta tycker nog att det är en kräslig grafik. Men den är väldigt vacker. Det är ju ett gammalt spel så det kan inte vara så fin grafik som helst.

Spelkänsla:
Så fort man börjat spela detta vill man aldrig sluta. Iallafall om man är ett tomb raider fan. Det är jag. Spelet är så roligt och spelkänslan är så bra så man vill aldrig släppa taget om det.

Ljud.
Ljudet är JÄTTE bra. Det ända i tomb raider serien som har så här bra ljud. Men det kunde dock varit lite bättre. Men om man vill ha riktigt bra ljud kan man ju bara uppgradera det. Men ljudet är i världsklass!!!

Hållbarhet.
Hållbarheten till detta spel är jätte bra. Det är inget spel som sitter o bli ner dammat i spelhyllan. Det är ett spel som man spelar väldigt ofta. man vill aldrig släppa taget om det när man väl börjat. Man vill bara fortsätta och fortsätta till man klarat ut allt. Så detta spel håller väldigt länge.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10