Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTiger Woods PGA Tour 2005

PC
Tiger Woods PGA Tour 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  24 september 2004
 • Utvecklare
  EA Sports, Headgate
 • Antal ägare
  43
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.9

Speltest av GTA_champ

Inskickad av GTA_champ den 25/05 -05 20:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Tiger Woods PGA Tour 2005 är ett fantastiskt och underhållande golfspel. Man spela på golfbanor runt hela världen. Man kan även låsa upp banor under spelets gång. Man kan vara flera olika golf spelare som Tiger Woods. Efter ett tag när man har vunnit lite så kan man låsa upp flera gubbar. Man kan göra egna banor i spelet som till och med Tiger Woods fruktar. Det innebär längre hål och smallare fairwas, djup ruff med mycket mera och man kan även göra så sin spelare ser ut hur som helst nästan. Man väljer tröja,byxor,skor. Man kan till och med välja småsaker som piercing-ringar och ärr på olika stllen. Man kan möta gamla legender i spelet ocks som t.e.x Ben Hogan,Anorld Palemer,Seve Ballesteros,Gary Player och Jack Nicklaus.

Vad jag tycker om spelet
Detta golfspelet är det bästa som har gjorts i serien. Man kan göra egna jätte svåra banor som man kan spela på och de är jätte roligt. Man kan spela mot gamla golf legender som t.e.x Anorld Palemer och det är riktigt roligt. Det är mycket nöje ispelet, så därför rekommenderar jag Tiger Wood PGA Tour 2005 stort.

Betyg till spelet
<Grafik> Den är strålande, särskilt själva banorna. Grässet ser så äkta ut på nått sätt.
<Spelkänsla> Den är i världsklass man tävlar ;ver hela världen på alla möjliga bra banor , så den är riktigt underbar i detta golfspelet.
<Ljud> Det är bra, ett härligt ljud när man skjuter i väg bollen.
<Hållbarhet> Den är helt fantastisk, den håller flera är egentlingen.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10