Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims: Unleashed

PC
The Sims: Unleashed
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    1074
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.8

Speltest av wfps_105

Inskickad av wfps_105 den 27/06 -06 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet finns det egentligen inget mål. Man ska bara göra sina egna familjer och leva deras liv. Man kan göra allt ifrån att sitta framför datorn till att bada i poolen.
Det speciella med The sims Unleashed är att man kan köpa egna djur. Man kan köpa hundar och katter m.m… Eller varför inte bjuda över grannen på en middag? Simarna som de kallas har också känslor. Ibland är de glada, ibland sura, helt beroende på hur du sköter dem. Men spelet går inte bara ut på att ha kul, om man ska spela utan koder så är det bäst att skaffa sig ett jobb. Man får en viss summa pengar om dagen beroende på vilket jobb det är. Om du följer råden du får kan du bli befordrad, få extra pengar och bättre betalt.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att spelet är ganska kul ibland, men också långtråkigt ibland. Det händer för det mesta ingenting när man spelar. Men det finns väldigt många koder man kan använda. Man kan ju alltid bli stenrik och bygga ett slott. Det finns också vissa roliga saker, jag gillar den magiska anden. Ibland har man otur och halva huset börjar brinna eller det blir översvämning, eller också så kan man ha turen till guldregn. Som sagt, spelet är roligt, och tråkigt ibland. Jag tror att de flesta tröttnar på det efter ett tag, men om man har tänkt på att köpa spelet tycker jag att man ska det.

Betyg till spelet
Mina betyg till spelet är:
Grafik: Får en 7:a eftersom det är ganska detaljerade saker i spelet, men ändå inte den bästa grafiken som finns.
Spelkänsla: Den får 9 eftersom spelet är verkligt, man kan göra mycket saker, och det ser äkta ut.
Ljud: Får en 8.a eftersom den i vissa lägen är lugn och ganska skön, men att den också ibland blir jobbig.
Hållbarhet: Får en 7:a eftersom man som sagt inte kan göra så mycket mer än att styra simarnas liv och säga åt dem vad de ska göra.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9