Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims: Makin' Magic

PC
The Sims: Makin' Magic
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    901
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.3

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 17/01 -07 20:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är en expansion till det populära spelet The Sims! I denna expansion kan dina simmar trolla! Skapa en amulett som gör dig till huvudlösa frankenstein eller förvandla din granne till en padda! Åk till magistaden och duellera mot handelsmän som Älvdrottningen Mara, Vampyrinnan Vicky eller Apotekare Ted! Köp en drake som sätter eld på allting eller bli en förvandlingsmästare eller mästarinna!

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är extremt kul! Kul att förvisa sin fiende, kul att få snabb disk eller kalla på skelettet Benhulda när städerskan städar i huset (!) och såklart kul att få barnen att göra baka kaka-amuletter! Kul att göra en magisk nektar i nektarpressen, kul allting! Det finns ingenting som är tråkigt i The Sims Makin' Magic!

Betyg till spelet
Grafiken har alltid och kommer alltid att vara bra. Spelkänslan är helt otrolig, det känns som om man själv är simmen man spelar med. Ljudet är fantastiskt, lite läskigt och passar perfekt ihop med magi- och skräckstilen! Hållbarheten, man dör ju inte precis efter två sekunder, helt tvärtom! Makin' Magic är kul och helt perfekt. (Det kostar 99 kr så passa på.)

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10