Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims: Makin' Magic

PC
The Sims: Makin' Magic
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    901
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.3

Speltest av SWBFMannen

Inskickad av SWBFMannen den 23/08 -05 15:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att äta och gå på toa, nä jag bara skojade. Det man gör i spelet är: Gör en Sim, när han/hon är skapad ska du köpa ett hus eller en tomt att bygga ett hus på, när du har ett hus ska du köpa möbler som bord, lampor och sängar.

Sen ska du hålla dina Simmar på bra humör och då måste du gå på toa och äta, sen ska du skaffa jobb (om du inte anväder fusken på sidan) och försöka komma till toppen av karriären du valt. Sen med den här expansionen kan du ju skapa magi också. Ganska kul!

Vad jag tycker om spelet
Nja det är ju kul; spelet är nog ganska bra fast man tröttnar snabbt. Det finns ju inte så många livs simulatorer ju! Jag Tror nog att detta spelet säljer bättre på tjej marknaden, fast det går hem hos en del killar också, som mig! Det är kul men nog inte värt att köpa nu för tiden, skaffa tvåan istället!

Betyg till spelet
Grafik: den är väl fin och sånt där men den är lite tråkig, lagom bra: en sexa.

Ljud: man tycker mycket om dom där rösterna som simmarna ger ifrån sig, men man tröttnar snabbt! Därför blir det en fyra.

Hållbarhet: här lyser det verkligen! För ett tag i alla fall, man kan spela det i ungefär några månader, kanske ett eller ett år. Nåja det får bli en åtta.

Spelkänsla: suck, ännu en expnasion till detta spelet... den sista också! Spelkänslan är ju bra! Sättet att göra och använda magi på är perfekt! Spelkänslan förtjänar sin åtta!

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8