Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims: Livets historier

PC
The Sims: Livets historier
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  8 februari 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  34
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 7.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/08 -13 11:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är en spinoff till The Sims 2-serien. Det är ett spel där man ska spela sig igenom 2 Historier om Livet.

*MARIAS BERÄTTELSE*
Den första historien är om Maria som precis flyttat in i Fyrhörningen från SimCity där hon har fått sparken. Så hon flyttar in hos sin moster, i början av spelet åker moster iväg för att hjälpa en sjuk vän och säger att hon ska vara borta i några dagar. Maria som har fått huset för sig själv börjar dejta Micke, men hon får snart reda på att hennes ex Daniel har flyttat in i fyrhörningen!

*ERIKS BERÄTTELSE*
Eriks berättelse låser man upp när man har spelat igenom ungefär halva Marias berättelse. Erik är VD för ett stort företag och efter en affärsresa i SimCity vill hans flickvän helt plötsligt gifta sig med honom, detta gör att de gör slut. Erik med hjälp av sin bästa vän Greger hittar tjejen Naomi som Erik börjar dejta. Eriks Ex (flickvännen som ville gifta sig) sabbar allt för Erik.

*FREEPLAY*
Spelet har freeplay, då får man skapa en egen familj i staden Fyrhörningen. När man har klarat ut berättelsen kommer också dem att bli "Freeplays".

*MULTIPLAYER*
Det finns ingen multiplayer-funktion men man kan ladda upp och ladda ner material online!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett bra spel för en som har bärbar dator/laptop eftersom spelet är gjort speciellt för att spelas på en laptop.

Jag tycker om karaktärerna i de båda historierna men jag tycker historierna är för korta. Till exempel Marias berättelse slutar när hon får barn. Jag tycker att berättelsen ska fortsätta så att man får uppdrag med barnet och får spela igenom "hens" (säger inte om det är en tjej eller kille) barndom och så...

Betyg till spelet
*GRAFIK*
Jag gav 6 / 10. Jag menar, det är ju ingen The Sims 3 direkt men det har ganska bra grafik för att anpassa sig till en laptop, och ni ska veta att min dator är en väldigt gammal och dålig dator!

*SPELKÄNSLA*
Spelkänslan var bra, det kändes verkligen som om du var karaktären. Man blev chockad när hen vart chockad, man blev ledsen när hen vart ledsen och lycklig när hen vart lycklig!

*LJUD*
Som vanligt Sims 2 ljud, fungerar med headset!

*HÅLLBARHET*
Hållbarheten är bra, det är inte för svårt eller för enkelt. Man fastnar ibland men kommer ur det efter några "sims-dagar".

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9