Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3

PC
The Sims 3
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 juni 2009
 • Utvecklare
  The Sims Studio
 • Antal ägare
  294
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/04 -15 22:33

Handling / story / vad man gör i spelet
The sims 3 går ut på att skapa en familj, eller en ensam sim, det är du som bestämmer! I the sims 3 kan man skapa ett hushåll med upp till åtta simmar, man kan bestämma hur de ser ut, hur dem ska bete sig, vad de ska jobba med och massa mer, detta är ett väldigt roligt spel för personer som tycker om simulation, bygga hus eller bara att styra över simmarnas liv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är otroligt kul, jag har haft spelet sedan det släpptes och spelat nästan varje dag sedan dess, möjligheterna är oändliga och jag tröttnar aldrig. Spelet passar för väldigt många och är väldigt genomtänkt, friheten i spelet är nog det som lockade mig mest innan jag hade spelat the sims 3.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, man kan anpassa det till nivån som passar en själv och jag har aldrig haft problem med grafiken under de 6 åren jag spelat the sims 3.
Spelkänslan är fantastisk, ibland kan jag leva mig in i spelet så det känns nästan som att jag är där, det är den känslan jag får av spelet.
Ljudet är väldigt bra enligt mig, kvaliteten håller en hyfsat hög nivå och det har heller aldrig krånglat.
Hållbarheten är jättebra på min dator, men sedan har jag märkt att det beror på datorn. På min stationära dator som jag hade förr funkade det felfritt, men på min mammas äldre pc hackade det hela tiden och kraschade nästan flera gånger, på min nuvarande nyare pc funkar det i stort sett alltid, spelet har kanske stängt av sig självt någon gång ibland men det är väldigt olika, så som sagt är hållbarheten svår att bedöma, då det beror mer på datorn än själva spelet.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10