Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3

PC
The Sims 3
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 juni 2009
 • Utvecklare
  The Sims Studio
 • Antal ägare
  294
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/05 -10 17:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Sims 3 är ett spel där du kan styra mäniskor eller "simmar" som man kallar de för.
När du har startat spelat får du börja med att skapa en familj. När du skapar en familj får du välja hur simmen ska se ut. Välj: Tjockhet, muskler, hår, ögonbryn, skägg (om det är en kille), kläder, egenskaper och favoriter till simmen som du skapar. När du är färdig med din familj kan du börja spela! Välj då ett hus eller en tomt som din familj ska bo i.

Väljer du ett hus kan du börja spela direkt, men väljer du en tomt får du bygga ett hus till familjen! Du får då också inreda huset med möbler själv. När du är nöjd kan du börja spela. Simmarna kan göra en massa olika saker i staden som de bor i som t.ex:
Bada, fiska, lära sig färdigheter, besöka parker, skaffa jobb, prata med alla andra simmar i staden, dö, kolla på konstverk och gå på gym. I huset som din familj bor i kan du också göra en massa saker som t.ex: skaffa barn, sova, äta, kolla på tv, kolla på dator och mycket mera! Om en sim dör kommer Liemannen och hämtar simmen som har dött.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet The Sims 3 är jätteroligt för att man kan göra så mycket där.
Man har alltid mycket att upptäcka och utforska, vilket är jättekul. Det finns också fuskkoder till spelet, men jag brukar köra spelet utan fuskkoderna, men för de som gillar att fuska kan det vara bra att veta att de finns! Skulle någon fråga mig vad jag tycker om spelet på en skala på ett till tio skulle jag någ säga 10/10!

Betyg till spelet
Mina betyg till spelet är väldigt höga. Grafiken är 10/10 för att allt käns så verkligt på något sätt! Så, grafiken är inget att prata om! Spelkänslan är 10/10, också! Man levar sig in i spelet så att det går knappt ens att slita sig i från spelet! Ljudet är 9/10 för att simmarnas "simmiska" är rätt jobbig att höra. Annars är ljudet väldigt bra! Hållbarheten är också 9/10. Spelet är väldigt hållbart, sedan jag köpte det så har det inte förändrats något. Så det är inte något speciellt fel på hållbarheten.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10