Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3

PC
The Sims 3
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 juni 2009
 • Utvecklare
  The Sims Studio
 • Antal ägare
  294
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/05 -10 18:52

Handling / story / vad man gör i spelet
I Sims 3 börjar man med att skapa en familj. När du ska skapa en familj får du välja en rad olika saker som dina simmar ska ha hela livet ut. Som t.ex: välj hur simmarna ska se ut (hår, kläder, smink fräknar och födelsemärken), vad de ska ha för personlighet och favoriter.

När du är nöjd med din familj får du välja hus/tomt som simmen/simmara ska bo på.
Köper du en tomt kan du bygga ett hus som du sen kan inreda med möbler, tapeter och golv. När du har "byggt" färdigt huset eller om du köpt hus kan dina simmar prova på en rad olika aktiviteter som: Att skaffa jobb, ta olika lektioner i en färdighet, besöka stadsparken, få masage, bada i poolen, shoppa, fiska, gå på gymet, laga mat, sova, gå till skolan, få inbrott, dö, föda barn, adoptera, beställa pizza och mycket mycket mer!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The Sims 3 är jätteroligt för att man får göra simmarna precis hur man vill. Och sen kan man ju också inreda huset som man vill. Det är också kul att det finns så många aktiviteter att göra i staden. Det är också roligt när simmarna föder barn för att man kan följa deras uppväxt. Det är bra att simmarna kan tjäna sina egna pengar genom att jobba.

Betyg till spelet
Jag tycker att The Sims 3 har väldigt bra grafik för att jag ser i allafall vad sakerna som finns i staden föreställer. Spelkänslan är också jättebra. När t.ex simmarna föder barn så lever jag mig in i det. Ljudet tycker jag jätt bra man hör simmarna och transporterna väldigt bra. The Sims 3 håller jättebra.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10