Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3

PC
The Sims 3
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 juni 2009
 • Utvecklare
  The Sims Studio
 • Antal ägare
  294
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/09 -09 14:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Från början när du har installerat spelet så kommer du att få välja ett kvarter att spela i. När du har kommit till kvarteret så får du skapa en Sim. Du får välja egenskaper och kläder m.m. Du kan göra flera simmar i en familj - dom behöver dock inte ha någon speciell relation till varandra. När du skapat din familj så kommer du att få flytta in i ett hus i kvarteret. Du kommer kanske inte ha råd med de allra finast husen. När du har bosatt dig så får du möblera eller ev. renovera huset. Sedan kan du gå ut i kvarteret och möta andra simmar. Du kan också skaffa jobb direkt på/i en affär. Sedan kommer du att få hitta på vad du vill i spelet!

Vad jag tycker om spelet
Spelet tycker jag är bättre än Sims 2. Friheten är nog det som är största skillnaden. Jag tycker också att det är bra att man får välja egenskaper, spelet får mycket mer liv då. Det jag dock inte gillar är att spelet kan bli lite tråkigt då simmarna inte kommer något ofta och hälsar på, utan att man måste bjuda in dom, vilket man inte behövde i Sims 2.

Betyg till spelet
Grafiken får nog en 8 eftersom att grafiken är bra, men det kunde ha varit lite verkligare.

Spelkänslan får en 10 vilket att man verkligen lever sig in i spelet och att man är i sin "egen" lilla värld.

Ljudet får en 6 av mig eftersom att ljuden kommer om och om igen, men låtarna är mjuka (vissa låtar) vilket gör att man kan slappna av.

Hållbarheten får en 9. Det funkar bra.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10