Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Studentliv

PC
The Sims 2: Studentliv
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    924
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 17/01 -07 20:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims 2 Studentliv kan du skicka dina simmar till universitetet! Få dem att läsa till ämnen som pskykologi, ekonomi, statsvetskap, fysik och mycket mer. Du får även tillgång till nya jobb och nya familjer som är sugna på att ta sin examen. Gå på universitetet i Simska Akademien, SimLands universitet, eller skapa ett eget universitet.

Vad jag tycker om spelet
Ganska trist för det mesta. Man dör mycket enklare och får tråkiga universitetsstudenter som alltid har glassögon. Man får lite... porriga nya kläder till de vuxna och det är så jobbigt med alla hejarklackare som dyker upp i studentkorridoren och börjar vifta med armarna och sjunga konstiga hejarklackssånger.

Betyg till spelet
Grafiken har alltid varit bra och är det fortfarande, men ibland finns det några missningar. Spelkänslan är halvkass, förut kändes det som om man klev in i en levande värld, men inte nu längre. Ljudet är oftast världsklass, men med denna expansion blir det bara halvbra. Hållbarheten var bra en gång i tiden, men nu så är det bara enklare att dö och extremt trist. Vore det inte för grafiken så har du helt klart köpt ett spel helt i onödan!

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 4