Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Studentliv

PC
The Sims 2: Studentliv
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    924
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av Jones_90

Inskickad av Jones_90 den 22/05 -05 22:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Klara dig igenom alla 4 åren! Kommer du få ett stopp med din pluggning eller kommer du gå stora steg? Det bestämmer du själv! I denna uppföjare till The sims 2 så finns det några nya föremål, Nya kläder, frisyrer m.m. Och i varje stad finns det även ett studentområde. Lycka till med Din student! Happy gaming ^^

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra! Men man måste ha minst 512 mb i RAM-Minne för att det inte ska hacka så mycket. Annars är det ingen idé att köpa spelet tycker jag. Det är jättebra grafik. I The sims 2/Studentliv kan man även välja maträtt. Det är bra. Det är även nya kanaler på tv:n. Man kan sitta och spela i timmar!

Betyg till spelet
Det här tilllägget till The sims 2 rekommenderas verkligen att köpas. Man kan sitta i timmar och spela! Från första året till det sista så man flyttar hem för att leva själv. Hållbarhets poängen blir 10. Ljudet är bra, helt OK 8 p. Grundaren av The sims 2 har verkligen gjort ett bra jobb med spelkänslan! 9 p! När det gäller grafiken så är det verkligen höga systemkrav. Som sagt rekommenderas minst 512 mb i ram-minne. Men annars funkar det jättebra. 7 p.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9