Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Livet i lägenhet

PC
The Sims 2: Livet i lägenhet
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 augusti 2008
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Dansed1

Inskickad av Dansed1 den 04/08 -10 12:14

Handling / story / vad man gör i spelet
"The Sims 2: Livet i Lägenhet" är precis som alla andra Sims-spelen, man ska styra och kontrollera sina simmar genom deras liv. Fast i just detta expansions-paketet kan du flytta in dina simmar i lägenhet! Fixa helt nya lägenheter till dina simmar att bo i! Du får massa nya möbler, grannar, vänner och grejer att göra. Du kan till och med bli en häxa! Man kan bli en god och en ond häxa genom att bli vän med en god eller en ond häxa och be om ljusets eller mörkrets väg.

Det roliga med The Sims 2: Livet i lägenhet är när grannarna har fest och det bor en gamling bredvid som försöker sova, då kan gamlingen banka på väggen eller springa över och klaga. Du kan hitta den stora kärleken bara ett par dörrar bort. Du kan ha grupper och gå till allmänna tomter för en utflykt med dem. Eller bara ha kul.

Det kommer en hyresvärd varje dag om du bor i en lägenhet. Han/Hon fixar så lägenheter är i bra skick. Du måste betala en hyra varje måndag. Om du har rumskompis hjälper han/hon dig att betala hyran. Så det kan löna sig med rumskompis. Du får nya leksaker till barnen. De får klättertorn och mycket mer roliga saker! Om du är en häxa så kan du få en kittel och en trolldomsbok. Du kan göra besvärjelser och teleportera dig. Fast du måste hålla magin flytande. Om du inte vill vara häxa längre och har tröttnat på det så kan du köpa elexir. När du köpt elexiret så ska du dricka det, då blir du vanlig igen.

Välkommen till dina simmars nya hem och liv!

Vad jag tycker om spelet
Själv så spelar jag The Sims väldigt mycket och älskar alla Sims-spelen, fast jag tycker att The Sims 2: Livet i Lägenhet är bäst, enligt mig delar den första plats med Nattliv.

Jag tycker att The Sims 2: Livet i Lägenhet är roligt därför att man kan få grannar att gå över till, det är lite svårt att förklara. Men allt blir så mycket större och roligare. Kort sagt: Allt med The Sims 2: Livet i Lägenhet är bra! De nya sakerna, grannarna, häxor, krafter, teleportara sig. Ja, allt är bra!

Dåligt med The sims 2: Livet i lägenhet: Inget.

Betyg till spelet
Grafiken
Grafiken är bra, bara lite dimmig ibland fast det går bort ganska fort. Grafiken är för övrigt väldigt bra och förtjänar därmed en 7:a.

Spelkänsla
Spelkänslan är något av det bästa i spelet, därför får den definitivt en 10:a!

Ljud
Man förstår inte riktigt vad de säger, men musiken är bra och jag är glad att man ens hör att dom pratar, jag "diggar" deras språk. Det får en 7:a.

Hållbarhet
Hållbarheten är bra förutom att det kan sega ibland, fast det brukar fixa sig. En 8:a.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10