Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Livet i lägenhet

PC
The Sims 2: Livet i lägenhet
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 augusti 2008
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/05 -10 11:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu kan man äntligen flytta in sina simar i lägenheter! Istället för ett hus kan man alltså hyra en liten och mysig eller stor och prålig lägenhet till billigt eller dyrt pris. Man kan inreda vissa grejer (t ex möbler), men inte andra (t ex öppna spisar). Många nya föremål får man också, till exempel en ihopfällbar säng, som nerfälld är lika stor som en vanlig dubbelsäng och ihopfälld tar upp 2 rutor. Mycket anpassas till det praktiska, till exempel att man kan ha flera väggdekorationer på samma "väggruta".

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra och roligt! Nu får man lite mer känsla för hur man ska hantera pengar eftersom man måste ha lite till hyran varje vecka. Något som är både positivt och negativt är begränsningarna. Positivt är att det blir lite mer som en utmaning, att man inte kan bygga hur stort som helst, man kan inte köpa hur mycket som helst, man kan inte ändra hur mycket som helst.

Negativt är att samma sak. Man kan t ex inte flytta på vissa saker som är i vägen, typ öppna spisar. Man kan heller inte bygga om/bygga nya väggar. Så plus och minus på det. Annars är spelet jättebra, om man är på Sims 2-humör!! :)

Betyg till spelet
Grafik: Jag har mitt ganska lågt ställt, så jag kan inte riktigt döma andra som har typ superduper HD, därför har jag bara gett en sjua åt det, men det kan absolut bli en 9, kanske en 10, om man har på högsta grafik, som jag sett hos min kompis. Men ju högre grafik man har desto segare går spelet, så mitt tips är att sänka prestandan.

Spelkänsla: Förstod kanske inte frågan helt rätt, men jag tolkade det som att hur verkligt spelet känns, och det gör det, förutom alla fusk och så, men jag vågade inte sätta så högt eftersom jag kan ha tolkat frågan fel.

Ljud: Det är många låtar i många olika genrer, och ljudkvalitén är super! Att man kan lägga in egna låtar ger ett extra plus.

Hållbarhet: Om man är sugen på att spela Sims 2 så kan man spela det här i flera timmar, men är man inte på rätt humör så kan jag ibland stänga ner efter bara 5 minuter. Men det kan absolut hålla i några timmar, det beror bara på en själv :D

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8