Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Livet i lägenhet

PC
The Sims 2: Livet i lägenhet
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 augusti 2008
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av jonnisa

Inskickad av jonnisa den 14/06 -09 23:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Istället för att simmarna bor i villa kan de bo i lägenheter. Du kan bygga ditt alldeles egna höghus eller radhus. Om du blir vän med många i kvarteret kan du bli mycket omtyckt. Låt dina simmar gå till lekparken, eller varför inte lära din sim breakdance? Har du tur kanske du träffar en häxa och kanske blir du en du med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte roligt. Det är bra att de har gjort ett spel där man kan ha lägenheter för i verkliga livet bor ju inte alla i villor. Man behöver inte bara bygga höghus, man kan bygga radhus och kedjehus och en massa olika hus där man kan hälsa på grannen. Jag gillar också de nya föremålen och kläderna. Det är roligt att man kan bygga en egen lekpark också.

Betyg till spelet
Grafiken får tio. Alla the sims 2 spel har jätte bra grafik och det tror jag alla som har spelen håller med om. Spelkänslan är tio för det är jätte roligt att bygga egna lägenheter och i verkligheten kan man ju bo i höghus och radhus så spelet blir mer verkligt. Ljudet är också tio. Den har inte försämrats efter att ha installerat det här spelet precis. Så ljudet är som vanligt, jätte bra. Hållbarheten får en nia för eftersom att man kan bygga olika sorters hus blir det inte tråkigt. Visst, man kan ju tröttna men efter ett tag utan att ha spelat blir man sugen igen.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10