Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Kul för familjen - Prylpaket

PC
The Sims 2: Kul för familjen - Prylpaket
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    13 april 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    357
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 7.9

Speltest av ListeLoves

Inskickad av ListeLoves den 23/04 -06 12:57

Handling / story / vad man gör i spelet
(Family fun Stuff är ett extrapaket. Man måste alltså ha the sims 2 orginal för att spela det.)
Det är ett spel där man skapar en stad med sina "simar" (människor) i. Man kan bestämma nästan exakt hur simmen ska se ut och hur den ska vara, när man gjort en sim och flyttat in i ett hus är spelet igång. Du kan självklart bygga ditt eget hus också om du vill. Spelet är roligare om man har fler extrapaket men man kan göra väldigt mycket bara med orginalet också. Spelet går mest ut på att du som spelar ska ha roligt. Man har makt över simmarna och kan göra mycket eller lite av dom. Det är roligt att bygga på deras färdigheter och uppfylla deras behov. Men det är minst lika roligt att låta det gå dåligt för dom och göra dom panka.

Ha det kul!

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar spelet. Det är jätteroligt enligt mig. Oftast gör jag bra gubbar som klarar sig bra och har bra jobb och fina hus.... Men det finns undantag. Spelet känns ganska verkligt men det är inte ställt efer vår klocka och det finns endel övernatuligheter. (Det gör det extra roligt)

Spelet kan jag varmt rekomendera.

Betyg till spelet
Grafiken är toppen. Man kan kolla på simmarna allt ifrån närbild till dem ser ut som myror. Gubbarna ser såklart lite data-gjorda ut, men dom är VÄLDIGT bra gjorda!
Man lever sig in i spelet och vill inte sluta. Man kan såklart bli trött på det men jag har haft det LÄNGE och är inte det minsta trött på det.
Ljudet är bra, det är inte världsklass men man blir inte trött på det i första taget. Men när man hört melodin i köp och byggläget några gånger blir man sugen på att sänka volymen.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9