Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: H&M Fashion - Prylpaket

PC
The Sims 2: H&M Fashion - Prylpaket
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  7 juni 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  189
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.5

Speltest av tebbsson

Inskickad av tebbsson den 27/06 -07 22:43

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet kan man bygga sin egen H&M-affär, bygga en catwalk och man får jättemånga supersnygga kläder för vuxna, tonåringar och barn i olika färger och sorter. Man behöver ju inte bygga en egen affär, det finns tre stycken färdiga affärer som är toppen och dom är superfina. Därifrån kan man också få idéer till sin egen affär. Möbler, golv och tapeter är exempel på något man inte får i detta prylpaket. Men en snygg dubbeldörr, stora tvåvånings-fönster, pelare, trappor, räcken och annat är något av de toppensaker man får med!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är fantastiskt! Jag har väntat och väntat jättelänge nu och äntligen har det kommit! Jag tycker kläderna är helt suveräna för att det finns så många olika och så många olika färger. Klänningar, kjol och linne, byxor och linne m.m finns i flera olika färger. Men tyvärr finns det inte kläder för bebisar och gamlingar. Jag tycker också att affärerna som kommer med är helt otroliga. Men man får nog titta runt ett tag innan man hittar allt som finns för att göra en bra affär. Jag trodde att det fanns en catwalk man kunde sätta ut, som redan var färdig, men nej, man får bygga en och det blir inte så bra, när man inte vet hur. Men annars tycker jag att du ska prova det, det är super!

Betyg till spelet
Grafiken tycker jag är bra, den är som dom andra Sims 2-spelen, men jag tycker det är coolt, dom ser lite verkliga ut ibland.

Spelkänslan är super! Jag vill bara spela mer och mer. Speciellt i början, då man inte vet så mycket.

Ljudet är bra, eller det är ju som vanligt, men det är ju ny bra och rolig musik. Till exempel när den laddar i början, där finns de en cool melodi.

Hållbarheten är väl bra. Som alla det andra Sims 2-spelen. Man spelar ju så länge man vill, eller till alla dör eller försvinner eller något annat och så spelar man ju tills man stänger av, för då spelar man ju inte längre. Men jag tror att man ångrar det, för man vill spela Sims 2 H&M Fashion Prylpaket ännu mera...

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9