Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket

PC
The Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  31 augusti 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  310
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 12/11 -09 21:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som på vanliga The Sims 2: gör en familj, flyttar in och spelar genom att ge simmarna mat, låta de gå på toa o.s.v. och simmarna kan lära känna varandra, bli ihop, gifta sig, skaffa barn med mera. Enda skillnaden är att man har nu massa nya kläder och sånt, typ pälskappor och tajta klänningar och blanka kavajer och sånt...

Vad jag tycker om spelet
Det är superkul! Okej, man kan lika gärna spela utan detta, eftersom man kan spela The Sims 2 ändå. Men om man typ vill göra en rik familj/sim så kanske man vill ha lyxigare kläder! Jag gillar pälskapporna mycket. Man får en lyxigare känsla med Glitter & Glamour-prylpaket! Hoppas du kommer gilla det lika mycket som jag gör, jag älskar The Sims! Fråga om du undrar något mer om vad jag tycker om The Sims! Skulle vara kul om någon kontaktade lilla mig!

Betyg till spelet
Grafiken är bra! Om du inte tycker det, så har du nog för dåligt grafikkort på själva datorn. Man lever sig verkligen in i spelet och det är jätteverkligt! Ljudet är bra. Om man slår på TV:n till exempel, då hör man vad de säger istället för massa svammel, som det kanske skulle vara på nåt annat spel. Hållbarhet vet jag inte vad det betyder, men The Sims är ett så bra spel att det är nog 10!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10