Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket

PC
The Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  31 augusti 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  310
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 28/01 -07 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims 2 Glitter och Glamour får du liksom vanliga The Sims 2, skapa en familj, bestämma deras möbler och så. Men i Glitter och Glamour får du en massa nya kläder till dina simmar, snygga möbler, 80+ nya föremål till dina simmars värld. Glittriga klänningar och eleganta kostymer till fester och partyn för dina finkläder.

Vad jag tycker om spelet
Det är ju bra med nya kläder och möbler till simmarna, för de är också snygga. Men man får bara kläder och möbler, och simmarna kan bli attraherade. Ingenting annat, vilket är lite synd. Fast spelet är ju okej, problemet är att man inte får något nytt utom kläder, möbler och nytt attraktionssystem. Annars är det som vanliga The Sims 2.

Betyg till spelet
Grafiken är alltid bra, men i Glitter och Glamour måste jag erkänna lite missar, en 7:a får det bli. Spelkänslan är ganska halvkass, kan bero på att man inte får så mycket nya möjligheter. Så den får bara en 4:a. Ljudet är alltid snyggt, men det känns som om någonting fattas. Kan inte sätta fingret på vad, så det blir en 8:a. Och hållbarheten, försök dö, så dör du. Försök att inte dö, så dör du.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 4