Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    754
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/02 -10 07:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu är The Sims 2 tillbaka! Men den här gången med nya vänner. Dem har fått mjuka, gosiga och kärleksfulla husdjur. Skapa dem, köp dem eller adoptera dem, skaffa dem på flera olika sätt. Men du måste ta hand om dem. Annars kan dem rymma, och om så är fallet måste du ha halsband på dem. Du kan köpa ett halsband på en allmän tomt. Du kan lära dem kommandon eller anlita en djurtränare som tränar dina djur åt dig. Dina husdjur kan till och med få jobb. Du måste köpa mat, leksaker och hundkojor så dem håller sig glada och friska. Du måste se till att dem får uppmärksamhet och leka med dem. Om du inte tar hand om dem så kan även någon komma och ta dem. Du kan själv ta dem eller bara ge bort dem. Se till att det inte brinner eller har kommit in en tjuv för att då så kan djuren bli så rädda så att dem rymmer hemifrån.

Man kan ha hundar, katter, fåglar och hamstrar. Om du har hamstrar eller fåglar så är dem i en bur och dem kan inte få jobb. Bara katterna och hundarna kan får jobb. Men du kan lära fåglar att prata och släppa lösa hamstrar och fåglar. Men om du släpper lös en fågel så stäng inte buren för då kan den inte komma tillbaka och man kan inte öppna den igen. Då har man en fågel flygande i hela huset vilket är irriterande. Och du måste mata hamstrarna och fåglarna och ge dem kärlek o.s.v. också. Annars så kan dem dö. Då kommer dina Simmar att ha huset stinkande väldigt länge och klaga på det mycket.

Det kan komma hundar och katter till dina Simmars hus. Om dem inte har något halsband så kan du bli vän med dem och adoptera dem. Men om de har halsband så kan du bara bli vän och inte adoptera. Om du bli vän med en hund eller katt så är det större risk/chans att den kommer tillbaka varje dag eller natt. Du kan även bli vän med vargar. Om du bli vän med ledarvargen så kommer den att bita dig så du bli en varulv. Men dem går konstigt då. Men om din Sim blir en varulv och du inte vill det så ringer du bara djurtränaren och köper Elexir av henne. Då botas din sim och blir vanlig igen. Men sen om du vill bli en varulv igen så måste vargen bita dig igen. Om du är en varulv så kan du göra andra simmar till varulv genom att bita simmen. Då blir det slagsmål. Efter slagsmålet så har din sim blivit en varulv.

Förutom det spelas The Sims 2: Djurliv som övriga Sims-spel, man ska ta hand om sina Simmar och se till att de mår bra och har det toppen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The Sims 2: Djurliv är ett väldigt roligt och intressant spel och vill spela det mera i framtiden. Dessvärre tycker jag inte om när fåglarna är lösa och deras bur är stängd. Men kan inte ta bort fågeln eller buren. Så fågeln kommer att vara i huset flygandes för evigt. Men det som är lite mer roligare är att man kan ha så många husdjur samtidigt och att dem kan få jobb. För att dem ska få jobb så kollar du i tidningen eller datorn. Du kan även byta namn på dina djur och det gör du via telefonen. Det bästa med The Sims 2: Djurliv är såklart djuren. Dem har egna viljor och gör vad dem vill.

Men de vill ju inte jag, jag vill kunna styra dem så jag har slagit in koden så man kan styra sina husdjur. Jag tycker att alla som inte har spelat The Sims 2: Djurliv ska sätta igång och göra det. Köp det och börja spela det. För The Sims 2: Djurliv är så roligt och den har en väldigt bra spelkänsla, ljud, grafik och hållbarheten är toppen. Så tycker jag själv om The Sims 2: Djurliv!

Betyg till spelet
.:Grafik
Som jag sa innan, så är grafiken toppen och den är värd en 10:a.

.:Spelkänsla
Spelkänslan är också jättebra, en 9:a får den för det.

.:Ljud
Ljudet är kanon, om man bara förstod vad dem sa. Men ljudet är värd en 8:a.

.:Hållbarhet
Sist men inte minst, hållbarheten. Hållbarheten är väldigt bra och den är värd en 7:a.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9