Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    754
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/04 -07 21:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Man får göra en familj med eller utan djur. Sedan flyttar man in dem i ett hus (färdigbyggt eller så bygger man ett hus själv). När man är klar med huset inreder man och spelar. När man spelar så måste man se till att de mår bra genom att uppfylla deras behov. Har dem tråkigt kan man titta på TV, spela data, leka med någon annan sim m.m. Har de lågt på energi så kan man dricka kaffe men det bästa är att sova. Vill man att de ska må bra kan man säga så här: Anställ ett hembiträde, sov när det börjar bli mörkt, ät mat 2-3 ggr om dagen. Gå på toa när de behöver det och duscha ca 1 gång om dagen.
Det är rätt bra att skaffa ett jobb. Det finns också koder för att få pengar, pengaträd (om du har fått 3000 ambitionspoäng) m.m.
Lek med djuren och se till att ha mat, sovplats (om du ej vill att de ska sova i dina sängar) och halsband.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är bra för det blir lite mer verkligt med djur. Det finns rätt sä mycket att göra och man tröttnar inte på det efter en dag.
Man kan spela det i många, många timmar utan att man märker det. Jag tycker det är jätteroligt och man kan lägga till andra tilläggspel.
Jag ger det tio stycken poäng av tio stycken poäng.

Betyg till spelet
Grafik får nio poäng av tio poäng. Varför? För det är väldigt bra grafik(bättre än i Sims 1) och man tycker att det nästan ser verkligt ut.
Spelkänsla får 7 poäng av 10 poäng. Varför? Man styr dem och de blir nästan som en själv då.
Ljud får sex poäng av tio poäng. Varför? Simmarna pratar inget riktigt språk direkt men andra ljud är likt verkligheten.
Hållbarhet får sju poäng av tio. Varför? Spelet hackar sig inte efter ett tag och även om det är några repor i det så funkar det väldigt bra.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7