Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  20 oktober 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  754
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av APE

Inskickad av APE den 04/03 -07 14:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att man ska föda upp och ta hand om en familj. Man får bygga sina egna hus och man får inreda sina hus som man sälv vill ha det.
När du spelar själva spelet så ska du uppfylla vissa önskiningar så att din Sim mår bra. Nytt på detta simspel är att man kan skaffa husdjur. Du kan välja kända hundraser som Golden Retriever, Schäfer, Bulldog med mera. Det finns även olika katter i spelet med kända raser.
Du kan även skapa dina egna hund -och kattraser i spelet!
Du kan även styra över ditt husdjur och lära det kommandon. Har du ett jobb i spelet där lönen är dålig så är det bara att söka upp ett jobb för ditt husdjur så att det kan tjäna in pengar åt dig!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra men det finns några buggar i det...
Jag tycker att MAXIS har lyckats igen! De har lagt in många saker att låsa upp så spelet tar inte slut så fort. Spelet kan man däremot tröttna på ganska fort om man använder fusk.
Spelet är en jättebra simulator som man verkligen kan leva sig in i!

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra med inte så många fel. Kanterna är avrundade och snyggt formade och simmarna ser realistiska ut. Man kan till och med stå framför en vattenpöl och se spegelbilden och om man står framför en spegel händer detsamma.

Spelkänslan kan förbättras eftersom styrningen kan vara lite klumpig. Simmarna kan få problem med att röra sig om det står någon i vägen för då går de inte runt varandra.

Ljudet är bra då de lagt in en speciell radio för spelet! Om man sätter på en stereo kan man välja en muikgenre och sedan välja massa låtar inom den genren.

Hållbarheten är inte bra då spelet tar slut ganska fort eftersom att man inte har några spelmål och att spelen inte har någon speciell story utan att man bara ska ta hand om sin familj hela tiden.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 7