Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  20 oktober 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  754
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Lilla_Fuskis

Inskickad av Lilla_Fuskis den 24/02 -07 16:37

Handling / story / vad man gör i spelet
The sims 2 Djurliv är just nu det nyaste sims 2 expansionen.
I orginalet The sims 2 kan man skapa sig en sims gubbe döpa den välja hur den ska se ut och mycket mera. Sen när du är klar kan flytta in i ett hus och starta ditt nya sims liv, skaffa partner, jobb och barn flytta till ett lyxigare hus för från början har man bara 20000 pengar och det kan man inte köpa så mycket för. I the sims 2 djurliv kan små djur flytta in i ditt sims hus och de kan också skaffa jobb så familjen får mer pengar, du kan avla de och få små hundvalpar/kattungar. Djuren kan du skapa själv välja utsende, ras, färg mycket mera. Du kan köpa ett djur i en djurbutik eller adoptera ett eller kanske ta imot ett vilset djur som springer runt på din gård? Eller känner du inte för hund eller katt då kan du köpa papegoja och hamster i katalogen för simpengar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att spelet var bra. Att man kunde ha djur fick en stor plus av mig för jag själv är en stor katt älskare, men att man inte kunde skapa kattungar och hundvalpar dräkt tyckte jag var dåligt. För att få en kattunge eller hundvalp måste du avla två katter/hundar i motsatt kön och vänta till de får kattungar/hundvalpar. Det som var roligt var att man kunde skapa helt egna speciella raser till exempel att man avla en pudel och en shäfer så blir det pudelshäfer eller rättare sagt en helt egen ras blandras. Man såg tydligt att mäst tid i the sims 2 djurliv hade de lagt på djuren. Men vitsen var ju att man skulle ha egna husdjur.

Betyg till spelet
Spelet var bra jag ger det en 7. Att man inte kunde skapa hundvalpar/kattungar dräkt utan måste avla djur och djur har svårt att tycka om varandra så fick det en stor minus av mig. Men det var mer positiva saker än dåliga till expempel att man kunde skapa helt egna raser jag avla en schäfer men en pudel och det blev en vit schäfer som hadde en stor boll på svansen hur roligt som helst! Det var också bra att när djuren gick till jobbet och blev befodrade så låstes djurens arbetsbelöning upp och du fick till exempel en ny pälsfärg eller ett nytt halsband till ditt djur.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7