Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av prisonbreak

Inskickad av prisonbreak den 19/04 -07 13:26

Handling / story / vad man gör i spelet
The sims 2 är ett ganska avancerat spel. Man gör en familj och flyttar in den i ett hus som man har råd med. Sen ska man sköta om sin sim från vaggan till graven. Om man har The sims 2 arbetsliv kan man starta egna företag och försöka styra den till topp klassen. Det kan även komma reportrar från en tidning som antingen skriver  en bra eller en dålig recension. Om det blir en bra recension lockas mer kunder och en dålig recension tvärtom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker the sims 2 är det bästa spel som gjort genom tiderna. Det bästa är nog The sims 2 arbetsliv man kan ju köpa allmän tomt att åka till och dra in några stålar eller så kan man starta hemma företag också. Man ska försöka att samla stjärnor av andra folk som man får om de gillar affären och om de inte gillar affären får du en stjärna minus.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är ganska bra men det laggar lite grann men det kanske det bara gör på min. Spelkänslan ger jag fullt på det är så kul att spela spela spelet man kan sitta i timmar. Ljudet har jag gett en 10 på för jag tycker det är mycket hög ljudkvalité på spelet. hållbarheten får också en 10 för det är mycket bra hållbarhet på spelet.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10