Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av Tonzan

Inskickad av Tonzan den 08/10 -06 10:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu ett expansionspaket, men nog troligen ett av dem mer avancerade. Arbetsliv är ju precis som det låter. Äntligen får man följa med simmarna till jobbet. Man skapar företag åt sina simmar, varför inte ett hogteknologist center, en egen ägd nattklubb, till och med en bokhandel kan man skapa (upptäckte jag nyligen, gör man bokhyllor till salu är det böckerna dem köper, ej bokhyllorna). Anställ folk, sänk och höj deras löner. Tjäna och förlora pengar, allt som ett företag kräver, stenhård koll, hur går man med vinst, varför förlust. Ett roligt och engagerande tilläggspaket. Man kan ha företag på en allmän tomt eller till och med ett hemmaföretag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycler det är superbt, lite svårt att gå med vinst, men man ska börja litet, inte bygga det största man kan från början. Bygg litet och sen bygger men till mera senare, när man stigit i nivå.

Man fastnar framför datorn i timmar och man vill aldigt låta simmen åka hem.

Ett klart uppiggande tilläggspaket med många nya finesser, inte bara inom företaget, nya sociala interaktioner ger mer "äkta" verklighets känsla.

Betyg till spelet
Grafiken är som alltid väldigt bra, spelet kräver ju en utmärkt dator, men även när man ställer ner grafikinställningar så är det fullt spelbart.

Spelkänsla: man lever sig in i spelet, driver sitt företag och det är hög klass.

Ljudet är som alla tidigare tilläggspaket, mycket bra och det finns smådetaljer som gör det riktigt trovärdigt

Hållbarheten är superb, men akta er för för många downloads kan få spelet att krascha, ladda bara ner från stora sajter.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8