Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av PC_queen

Inskickad av PC_queen den 16/04 -06 01:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett tillägg till The sims 2, där man ska skapa familjer och bosätta dem, och sedan leda dem genom livet. Nytt i Arbetsliv är att simmarna kan skapa egna företag i hemmet eller på en allmän tomt som de då får köpa. För att klara sig måste man ha pengar, vilket man får genom att arbeta eller någon fuskkod.

Vad jag tycker om spelet
Jag är ett stort fan av The sims och The sims 2 och alla expansionspacken, så jag tyckte det var kul med ett nytt. Det var roligt att göra egna företag och änn roligare att se kunderna sitta och gråta över ett misslyckat besök hos frissan. Ett minus för att hissarna inte funkade för mig, det var tråkigt eftersom det var en av de saker jag sett fram emot.

Betyg till spelet
Grafiken fick högt betyg för att gubbarna, miljön och allt annat är väldigt bra gjorda. Spelkänslan är ju helt enkelt fantastisk, det förstår nog alla som spelat The sims. Jag tycker simliskan är rolig och musiken är cool och man hör tydligt, därför får ljudet en åtta jag kan inte riktigt motivera mitt betyg på hållbarheten, men... iallafall.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10