Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av karuda

Inskickad av karuda den 06/03 -06 19:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Ja som sagt du kan starta hemmaföretag och företag på allmännna tomter som man köper. Det kan vara allt ifrån ett litet bageri till en stor möbelinköpställe. Om man inte vill fuska så borde man nog försöka tjäna lite pengar eller inte ha så mycket varor i början om man vill ha ett skapligt hem. Jag kan skriva några saker man kan ha. Möbeläffär, bageri, resturang, leksakshandel och blommbutik.

Vad jag tycker om spelet
Jättebra. Det enda som är synd nu är att när jag instalerade The Sims 2 Arbetsliv så blev min dator jätteseg. Det är skoj att man kan välja kläder åt arbetarna. Vad sägs om en apmask med några roliga kläder? Ja det kan man ju allt undra varför dom tackar ja till sådna gräsliga kläder. Det är även bra att om man har ett företag på en allmän tomt kan man befodra en av arbetarna till chef och man behöver inte gå till jobbet varenda dag

Betyg till spelet
Grafiken är ju super. Men jag tror att den kunde ha varit bättre eller så är det min sega dator som gör det. Spelkänslan är jättebra men att det är svårt att göra ett företag i början drar ner betyget.Ljuder är jättebra. Man hör olika saker som fåglar, ugglor och vinden. Hållbarheten är jättebra. Men det är synd när det krachar (ursäkta om det är felstavat det sista)

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8