Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls III: Morrowind

PC
The Elder Scrolls III: Morrowind
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  2 maj 2002
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  238
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.9

Speltest av Zamul

Inskickad av Zamul den 15/07 -04 08:43

Morrowind är ett RPG som handlar om en fånge (du) som ska släppas eftersom du antas vara den som enligt profetsian ska störta djävulen Dagoth Ur.

Grafik: Grafiken är riktigt bra. Om du har ett grafikkort med pixelshading ser vattnet helt underbart ut. Grafikmotorn tillåter också enormt stora landskap. Att springa genom hela Vvardenfell (ön som man är på) tar minst 25 minuter.

Spelkänsla: Spelkänslan är väldigt bra. Atmosfären är underbar, det finns många olika raser som alla har sin speciella förmåga. Det känns väldigt mysigt att strosa genom byar på natten och snacka med allt konstigt folk där, och kanske få ett litet sido uppdrag från nån av dom.

Ljud: Ljud kvaliten är nog den bästa jag nånsin hört. Också musiken höjer stämningen nåt helt otroligt, den kunde ha varit hämtad från vilken sagan om ringen film som helst. Det är dock synd att konversationer förs genom trista text boxar, inget tal i dom alltså. Men det är iochförsig inte så konstigt, eftersom det finns flera hundra saker att prata med NPC:erna om.

Hållbarhet: Spelet är rätt långt, ca. 50 tim., och med tilläggen tribunal och bloodmoon blir det minst 100 tim. längre. Och även när man har varvat hela långa så kan man fortsätta att bli bättre och bättre och gå upp i level.

Moddning: The Elder Scrolls Construction Set är ett extremt lättanvänt modding verktyg. Det finns oändligt många mods till spelet på internet, så om du har tröttnat på spelet är det bara att ladda ner ett mod och vips så är spelet kul igen.

Sammanfattning: Den fantastiska stämningen ihop med ljudet och grafiken gör detta spel till ett måste. Svårighetsraden är dock extemt hög i början, men ju bättre man blir desto lättare går det.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10