Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SWAT 4

PC
SWAT 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    5 april 2005
  • Utvecklare
    VU Games, Irrational Games
  • Antal ägare
    152
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.9

Speltest av Lukas_dif

Inskickad av Lukas_dif den 08/09 -05 10:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som i S.W.A.T. 4:as föregångare så är man ett specialteam från swat som ska lösa olika gisslandraman och bankrån och bombdraman m.m. Led ditt team genom svåra förhållanden och få procentbetyg för hur bra jubb du gjör, desto mer du dödar desto sämre betyg får du. Ibland är det inte bäst att springa in och skuta utan det lönar sig istället att t.ex. sticka in en minikamera under dörren och se hur många som är där, öppna dörren och skicka in en rökgranat och arrestera alla. En extragrej är att man kan använda krypskyttar som ett extramedel för att bekämpa terroristerna.

Vad jag tycker om spelet
S.W.A.T. 4 var precis som 3:an ett mycket bra genomtänkt och välgjort spel. En extra bonus är nu dessutom att du kan spela på nätet mot andra, det klassiska i spelet sitter kvar, och med det menar jag att det inte lönar sig att alltid skjuta alla utan att lägga upp en strategi och ta ett steg i taget. S.W.A.T. 4 är helt klart ett av dom bästa spelen jag kört!

Betyg till spelet
Grafik: Som jag väntat mej, inte jättebra men inte heller dåliga. Det är ändå närmare en 8:a än en 6:a.

Spelkänsla: Här är det bästa med spelet, helt underbar spelkänsla. Man smyger fram i natten och känner hur pulsen stiger, sedan exploderar det, skott hit och dit och i alla fall jag har aldrig känt sig så inne i ett spel förut, helt underbart!

Ljud: Väldigt bra och det finns inget att klagapå, om man står helt stilla vid en dörr så kan man höra hur terroristerna går på andra sidan.

Hållbarhet: S.W.A.T. 4 är inget spel som man tröttnar på i första taget, och om man tröttnar på karriär-modet så kan man ju alltid köra på internet mot andra och om alla sammarbetar så kan man få samma rafflande känsla som i karriären.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10