Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

PC
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 februari 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, Obsidian
  • Antal ägare
    236
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.2

Speltest av Traggey

Inskickad av Traggey den 13/01 -08 10:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars Knights of the old Republic ( KoToR ) II- The sith lords

Du startar spelet i en prologue för att lära dom nya spelarna main kunskaperna i spelet, du spelar som utility droiden T3-M4, skeppet som du befinner dig på 'The Ebon hawk' måste repareras så att ni kan ta er till bränslestationen Peragus II byggt inuti en meteor.
Som tur är för er spelare som redan spelat det första spelet kan man skippa denna rätt tråkiga proluge och börja spela så fort spelet startar.
Du startar flytande i en Kolto tank när du hör en röst säga :Awaken: du vaknar upp och upptäcker att Bränslestationen är så gott som övergiven, Du träffar den myska gammla damen Kreia (Kommer mest bara upp med störande kommentarer lite då och då ) och rymd piloten Atton och ni bestämmer er för att ta er av Peragus och fly. När man väl tagit sig där ifrån och får köra lite på egen hand blir detta spel mycket spännande. Presis som i sin föregångare är detta ett Action/Battle-Strategi spel där man ska lösa konflikter, Hacka datorer, Skaffa vapen och armor samt hitta nya vänner och fiender. Du kommer något snabbt lära dig Jedi och Sith skills och efter ett tag med rätt mängd influence till och med träna dina vänner till jedi riddare.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är ett av de mest otroliga battle-Strategi spelen jag någonsin spelat. Att skapa och namnge sin karaktär samt förse den mer olika skills från Comuter skills till Jedi force-powers är ett sannt nöje. Det särklass bästa med detta är att man kan styra sina handlingar och välja om van vill till höra den mörka eller ljusa sidan, slå ihjäl en person mitt ute på gatan och ta hans alla pengar är ett sant nöje och tar en närmare den mörka sidan. Om man istället hjälper denna man med kanske lite pengar får man en light-side point och tas närmare den ljusa sidan.

Betyg till spelet
Grafiken kunde ha varit bättre men är fortfarande strålande, den är i stortsett exakt densamma ifrån föregångaren.
Spelkänslan är otrolig och får dig nästan att känna dig som om du var inne i spelet.
Ljudet är helt makalöst och en av dom starkaste saker med detta spel.
Hållbarheten är även den extrem, det är väldigt svårt att tröttna på detta spel och man spelar gärna igenom det åtminstonne två gånger eftersom helt skilda saker händer beroende på hur god eller ond man är. Själv har jag spelat igenom det 4 gånger och är inne på min femte.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10