Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Starshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna

PC
Starshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    30 november 2007
  • Utvecklare
    Hidden Entertainment
  • Antal ägare
    54
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.6

Speltest av Aoexs

Inskickad av Aoexs den 12/01 -07 00:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Det skulle ta lite tid att berätta om hela, men här kommer iallafall lite om alla episoder. 1; Mysteriet med Ödesryttarna. Du spelar Lisa, en nyinflyttad tjej i stan, som sedan möter den snabba hästen Starshine som kan bli ridskolans bästa galopphäst. 2; Hemligheten på Pine Hill. Du spelar Linda, skolans smartaste tjej som har en häst som heter Meteor som är en duktig hoppare. 3; Legenden om Pandoria. Du spelar Anne som kan verka lite snobbig. Hon har en dressyrhäst som heter Concorde. 4; Dark Cores mörka gåta. Du spelar Alex, en tjej som gillar att, förutom att rida, gärna mekar med motorer och sånt. Hennes häst heter Tin-can och inte har någon speciell egenskap. Men alla Ödesryttare och deras hästar är ändå speciella. Alla Ödesryttarna har en speciell kraft, och varsitt sigill, som måste förstöras i episod 4. Lisa är sjärnan, Linda är månen, Anne är solen och Alex är blixten.

Vad jag tycker om spelet
Det är superbra! Bra handling och skaparna har verkligen fått det att se ut som ryttarna rider på riktigt! Men man måste vara medlem i Pollux Hästbokklubb för att få det. Det går inte att köpa det därifrån heller utan att vara medlem. Men det är ett superspel, där man får ''gåtor'' att fundera över! Te.x vem som jagar en i skogen i Starshine 1, vad de där tavlorna på Pine Hill betyder, vad är Pandoria egentligen, och vem är Garnok? Det är 4 av de många frågorna man kan ställa sig i Starshine!

Betyg till spelet
Grafiken måste jag ge en 10, för den är bara så bra! Hästarna är välformade, inte kantiga, och spelkänslan är också bra, det går inte att beskriva varför, ljudet är bra, det passar in i spelet! I de svåra och ''läskiga'' nivåerna, som på nivå 5 i Starshine 4, passar det med läskig musik. Och ljudeffekterna är också bra, det är inte fejkat, utan te.x inspelat när hästen gnäggar och rör sig. Hållbarheten får också en 10, man tröttnar inte på det helt enkelt!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10