Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStarshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna

PC
Starshine Legacy: Episod 1 - Mysteriet med Ödesryttarna
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  30 november 2007
 • Utvecklare
  Hidden Entertainment
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av Alexandra_F den 23/08 -08 17:31

I det fjärde spelet av 'Starshine Legacy', alltså episod 4, så ska du tävla mot en vitklädd tjej på en svart häst. Ni ska upp till en kulle på 'Scarecrow hill' och plocka ett äpple från kullens träd. Jag ville bara tipsa om att du kan ta det hur lugnt som helst, och försök memorera/komma ihåg vägen dit, för hur snabb du än är så kommer ändå den vita flickan att komma före dig (eftersom hon fuskar). Sen, om du råkar hamna på något slags vattenverk i skogen när du plockat ett äpple och ska tillbaka igen så gå igenom verket till andra sidan. Där finns en nerfart som du kan komma upp på och galoppera vidare.

------------

I första 'Starshine Legacy' - spelet på sista nivån så ska Lisa tävla i galopp med hästen Starshine mot sin konkurrent Sabine på Kaahn. Detta är ett tips om hur du lätt vinner tävlingen: När det räknar ner precis innan ni ska starta, sitt och tryck lite grann på W-knappen för att Starshine ska börja galoppera så tidigt som möjligt (i början när starten går så stegrar alltid Sabines häst och då har du tid att smita före)! Håll högsta galoppen på de långa sträckorna, men sakta in lite i varje sväng. Kör likadant de andra två deltävlingarna så ska du se att det är du som blir vinnaren!

------------

På 'Starshine Legacy' Episod 3 så ska man ju leta batterier i skogen när det går runt en massa läbbiga vakter där. Det här är ett tips som brukar fungera: Lämna först och främst Concorde (din häst) vid stallgrinden, och så springer du själv längs den asfalterade vägen och hämtar 5 batterier. När du tagit det sista batteriet vid tunneln så ska du springa tillbaka samma väg upp till stallet igen. Hämta Concorde och rid in på terrängstigen, hoppa över en mur och innan du kommer till ån så ska det ligga ett batteri vid bryggan/bron. Plocka upp det och rid samma väg tillbaka till stallet!

Fusket har betyget 9 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.