Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen

PC
Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    358
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/10 -05 14:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man skall resa genom Midgård med karraktärerna från filmen Sagan om Konungens återkomst. Man skall helt enkelt försöka att klara sig igenom filmen. Man börjar vid slaget om Helms Klyfta med Gandalf varifrån man sedan fortsätter sin färd genom de dödas vägar, genom Osgiliaths ruiner och striderna i Minas Tirith. Till slut når man fram till Svarta porten och Domedags berget.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt rolig och bra. Det är kul att resa genom filmen, och man kan verkligen leva sig in i självaste filmen när man spelar spelet. Jag tycker även att det är väldigt kul att man får tre nya karraktärer när man klarat ut spelet och även två nya banor, Sarumans och Saurons Palantirer.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en nia, för jag tycker att den håller väldigt hög klass. Man märker knappst övergången från spelet till filmen, t ex i slutet av Minas Tirith borggården.

Spelkänslan får helt klart en tia eftersom jag tycker att den är helt underbar. Spelet är bra på det vis att man som jag sagt tidigare verkligen lever sig in i det.

Ljudet ger jag en åtta på grund av att det är väldigt verkligehets troget och gör spelkänslan ännu bättre.

Hållbarheten är bra tycker jag därför får den en åtta. Det kan bli lite tråkigt tycker jag men så har jag varvat spelet ett antal gånger.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10