Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rome: Total War

PC
Rome: Total War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    22 september 2004
  • Utvecklare
    Creative Assembly, Activision
  • Antal ägare
    295
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av DuroMaster

Inskickad av DuroMaster den 19/12 -05 23:00

Handling / story / vad man gör i spelet

Det här spelet handlar om att man ska ta över hela världen och att man ska förstöra andra nationer. Det finns många olika lag som man kan spela med t.ex Greker, Carthaginians, Romare, Barbarer och några mer.
Du får en nation som du ska bestämma ödet för. När du börjar med ett lag så får du minst två städer och en liten armé. Du ska bygga upp dina arméer och ta över mer städer så att du tjänar lite pengar

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet har överträffat sig själv. Det är riktigt bra grafik, extrem spelkänsla och är ganska mycket våld i. Det är inte så mycket blod men, det kunde dom ha haft lite mer utav. Men det är meningen att 13+ ska kunna spela det så då ska det nog inte vara så mycket blod.
Dom kanske skulle ha gjort några mer historiska slag, jag tycker att det är för lite men det försämrar inte spelet egentligen.

Betyg till spelet
Jag gav dessa betyg för att jag tycker spelet ska ha dom.
Dom har gjort det snyggt när dom slåss. Dom skyddar sig, har bra taktik när dom slåss, Germani har en trupp som blir helt galna, det flyger soldater över allt när dom slåss. Dom heter Berserkers eller nåt sådant.
När någon soldat blir träffad av en pil så dör dom. Det tycker jag är bra.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10