Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rome: Total War

PC
Rome: Total War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    22 september 2004
  • Utvecklare
    Creative Assembly, Activision
  • Antal ägare
    295
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av Aklis

Inskickad av Aklis den 16/09 -05 08:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en av familjerna Julii (Mina favoriter och dom bästa), Brutii gröngölingar (enligt mig) och Scipii. Det finns många andra lag T.E.X Galler och Greker. Om du spelar på lång kampajn så är ditt uppdrag att ta Rom. och kort har jag aldrig brytt mig så mycket om.. Du kommer få många härliga strider mot Galler och allt annat som försöker att slakta dig och din armé.

Vad jag tycker om spelet
Bra och roligt. Finns många olika sorters soldater att välja mellan. Typ som Romerska Generaler och Brittiska Warlords.

Sen finns det härliga Romerska legionärer och dåliga romerska Town Watch (Dessa kan vara bra att ha i början men senare är dom helt värdelösa) Visst inte lika dåliga som peasant men ja ni fattar.

Men dom har nog gjort romersk AI lite Megaoverpower för när du har runt 170 soldater och din fiende har 746 så blir det oftast oavgjort.

Betyg till spelet
Grafiken får en 9:a för den visar verkligen detaljer. Hållbarheten får en 4:a för att det blir så tråkigt efter ett tag i kampanjen när allt är så lätt och dina soldater är overpower... dom slaktar typ 130 av 150 och fienden slaktar 17 av 80. Spelkänslan får en 7:a för att det är så härligt att bara sitta där framför datorn med en armé och ett land där det bara tar ett år (En kampanjrunda) att göra en Hastati (Romersk startsoldat).
Ljudet får en 10:a för att dom riktigt pratar och ger order som en ledare för en trupp gör. Typ i början av en strid så skriker Generalen en massa om att vi ska vinna och så. Grymt ljud!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 7