Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











RollerCoaster Tycoon 3

PC
RollerCoaster Tycoon 3
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  5 november 2004
 • Utvecklare
  Frontier Developments
 • Antal ägare
  472
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av GTA_champ

Inskickad av GTA_champ den 05/07 -05 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
RollerCoaster Tycoon 3 är det senaste spelet i serien RollerCoaster Tycoon. Spelet går ut på att man ska bygga en ett så framstående och fint tivoli/Nöjespark som möjligt. Så att gästerna ska trivas och ha roligt. Nu har även ny funktion kommit till det senaste RollerCoaster Tycon spelet och funtionen heter CoasterCam. Med Coaster Cam kan du testa alla dina extrema karuseller och banor m.m. Man kan även köra ett så kallad karriärläge på spelet. På karriärläge finns det tre olika svårighetsgrader, dom tre olika svårighetsgraderna heter lärling (lätt) entreprenör (medel) magnat (svår). När man har valt svårighetsgrad ska man försöka klara en park så man kan låsa upp nya parker som man kan klara. Besökarna är inga vuxna dåliga dockor längre som i dom förra rct spelen. Utan nu kommer vuxna, tonåringar, barn i grupper m.m. Dom vuxna brukar gilla lite lugnare attraktioner. Medan den yngre genrationen gillar lite vildare attraktioner. Tonåringarna brukar tycka att det är roligt att åka bergodalbana. Man kan även tillverka en egen grupp eller person i Personredigeraren.

Vad jag tycker om spelet
RollerCoaster Tycoon 3 är ett fantastiskt strategi spel som passar nästan alla åldrar förutom den minsta åldern. Nu är det lättare att bygga karuseller och andra saker vilket gör att mindre barn också kan spela RollerCoaster Tycoon 3. Det finns inga dåliga saker med detta spelet vad jag vet så jag rekommenderar detta strategi spel stort.

Betyg till spelet
Grafik. Grafiken är i strålande i detta strategi spel. Man kan göra bättre kullar och berg till nöjesparken vilket är toppen. Omgivningen i spelet är med strålande och det finns mycket detaljerade saker i spelet som te.x besökarnas kläder.
Spelkänsla. Spelkänslan är helt okej när man väl kommer in spelet och börjar bli bra på det man ska göra där (Bygga).
Ljud. Jag har ingen direkt bra åsikt här med det är bra.
Hållbarhet. Det håller ganska länge det är i alla fall inget spel som tar slut på några dagar vilket är jättebra.

MVH / GC

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9