Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











RollerCoaster Tycoon 2

PC
RollerCoaster Tycoon 2
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    15 oktober 2002
  • Utvecklare
    Atari
  • Antal ägare
    614
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.6

Speltest av klottraren

Inskickad av klottraren den 25/08 -05 10:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska bygga ett nöjesfält med attraktioner, kiosker och senarier men inget är gratis. Men innan man kan börja med det måste man välja bana och uppdrag(ett särskilt mål för varje bana). Sen gäller det att klara det målet med så stor marginal som möjligt. Antingen får man pengar genom attraktioner eller genom entrén. Kiosker kan man alltid få pengar av och man kan alltid ändra priset på det man får betalt av.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra. Det är väldigt roligt och jag kan sitta i flera timmar varje dag i varjedag i flera veckor utan att tröttna på det. Synd bara att det inte finns någon bana utan mål men man behöver bara strunta i målen och fortsätta. Alla besökare tänker vilket är bra för att man får då veta vad som är bra och dåligt.

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Man kan se när det blixtrar och regnar och varenda besökare, en 8:a. Härlig spelkänsla. man känner sig nästan som en riktig ägare av ett nöjesfält, en 8:a. Ljudet är superbra. Man hör både mullret och blixten som om det var på riktigt, en 9:a. Hållbarheten är också bra. kör man samma bana hela tiden blir det långtråkigt men det är bara att variera, en 8:a.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8