Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Riven

PC
Riven
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 1997
  • Utvecklare
    Cyan Inc., Brøderbund Software
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 9.2

Speltest av Martin3

Inskickad av Martin3 den 16/07 -05 00:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Riven är det andra mystspelet i serien. Alltså fortsättningen på Myst. Du får i uppdrag av Atrus att åka till världen Riven för att rädda Atrus fru från fängelset där Atrus far håller henne fånga. Du åker som i nästan alla mystspel in i en bok och kommer då till Riven. Men hjälp! Du hamnar mitt i en fälla...
Mer än så säger jag inte. Men du behöver verkligen tänka för att lösa alla problem du möter på vägen, rädda Atrus fru och
ta med henne hem igen.

Vad jag tycker om spelet
Det är väldigt bra, tycker jag. Alla som inte har tålamod kommer antagligen inte gilla det här spelet, detta är nämligen inte ett spel man klarar ut på några minuter.
Dessutom så vet man inte vad man ska göra från början, det måste man lista ut själv. Fast spelet är svårt, det tycker jag för fast jag har hållt på med spelet i över tre år så har jag ändå inte klarat det.

Betyg till spelet
Grafiken är häftig, så den får åtta. Skelkänslan är så bra att jag hade gett den hundra om man kunde, men nu så går ju inte det så den får en tia. Ljudet är lika bra som grafiken och då är det ju klart att det också blir en åtta. Jag har ju hållt på med det här spelet i över tre år, och ändå inte tröttnat på det, så hållbarheten får en tia.

Med andra ord tyker jag att spelet är fantastiskt!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10