Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrey

PC
Prey
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  Juli 2006
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  18
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 29/08 -06 19:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Du var på en restaurang som din farfar ägde. Din flickvän jobbar även där. De var där när det hände. Du hör ett larm, och alla på restaurangen blir livrädda. Marken börjar skaka och helt plötsligt rasar taket och ett stort rökmoln lägger sig över huset. Ni ser inget, och sen ser du gröna strålar, som kommer uppifrån. Möbler och plankor flyger upp genom strålen, detsamma gör även din farfar, din flickvän och de som är på restaurangen. Du vet inte vad du ska göra, och då ser du lysande rustningar som kommer i mot dig. Då flyger även du upp, och du ser du att det är en stor flygande farkost. Senare, får du en liten åktur genom skeppet, fastbunden i en lift och din flickvän och din farfar är precis bredvid dig. Ni ser en massa konstiga varelser, och du lyckas ta dig loss. Nu blir det upp till att hitta ett vapen. Aha! En kofot! Bättre än inget! Nu blir det dags att hitta din farfar och din flickvän. Men vart har de tagit vägen?

Vad jag tycker om spelet
Väldigt snyggt, men dessvärre en ful design på en hel del aliens, och andra konstiga objekt. Man blir ofta förvirrad, och undrar var man är. Det blir liksom bara att springa runt och gissa vart man ska. Men det är det som är poängen; att vara på ett UFO som man aldrig sett förut, ska ju vara förvirrande. Men ibland blir det dock lite väl överdrivet.
Hjärtat bultar, och spelet påminner mest om Doom, fast ljusare, och mer överdrivet.
Blandat med lite konstig indian-magi, ska du nu, försöka rädda din farfar och din flickvän. Nu kanske ni undrar vad jag snackar om. Indian-magi? Jo, eftersom din farfar var en indian, lär han dig hur man befriar själen. Du kan nämligen använda din själ till att gå dit inte du själv kan gå. Då har du dessutom möjligheten att skjuta en magisk pilbåge på dina fiender, så de dör snabbare, plus att de inte ser dig lika lätt som de gör när din själ är i din kropp. Men man måste alltid komma ihåg att inte lämna kvar kroppen...

Betyg till spelet
Grafik:

Ful och ibland överdriven design, men grafiken är fortfarande väldigt snygg. En nia för grafiken.

Spelkänsla:

Väldigt överdrivet, och man undrar ibland var fan man är.
Spelkänslan är därför den sämsta delen av spelet, och får en sjua.

Ljud:

Nice skottljud, och äckliga slime-ljud. Precis som det ska vara. Ljudet får en åtta av mig.

Hållbarhet:

Inte så beroendeframkallande, men räcker ändå ett tag. En åtta där med.

Totalt: 8. Överdrivet, snygg grafik och fula fiender.

Den här recensionen innehöll 2492 tecken, hoppas ni gillade den!/J03L

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7