Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pettson & Findus och mucklornas värld

PC
Pettson & Findus och mucklornas värld
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    2001
  • Utvecklare
    Gammafon
  • Antal ägare
    107
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.5

Speltest av Zupergirl

Inskickad av Zupergirl den 18/02 -06 22:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Du och findus börjar med att välja ut din spararmuckla. Du ger namn på den och sen går ni in i huset! Där inne ska du försöka att hitta alla spel som finns i hela huset, för då får du en nyckel som leder in till mucklornas värld. om du vinner när du spelar, får du antingen en matbit som du kan ge till murklorna (du får möbler som tack av dem som du kan möblera ditt hus i muckelvärlden med) eller så får du muckelkort. Muckelkort fungerar såhär: om du klickar på din spararmuckla så kommer all mat upp och så, men om du klickar på "kort" så kommer muckelkorten du får in när du vinner i spelen att samlas där. När en spalt är full, kan du ge dem till gammelmucklan (det finns en muckla i varje värld och det finns tre världar) så flyttar de in o du kan börja ge dem smaskiga saker och få möbler!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett kul spel, jag har 1:an och 2:an hemma också. Jag har aldrig varvat det någon gång men det skulle vara väldigt kul att göra det för då kommer en dörr att öppnas som finns i köket som inte går att öppna när man kör! Jag hoppas att jag varvar det någon dag, men det återstår ju att se.

Betyg till spelet
Grafiken är halvbra tycker jag. Man ser ju allting och så men på vissa ställen ser det ut som när man ritar utan linjal och strecken blir alldeles konstiga! Spelkänslan är jättebra! Jag brukar inte kunna slita mig från det när det t ex är mat. Ljudet är perfekt! De rör på munnarna och det kommer liksom inte ljud efter att de har gjort det. Ljudet får fullpott! Hållbarheten är också halvbra, man tröttnar efter ett tag och vill bara lägga undan det.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8