Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground

PC
Need for Speed Underground
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    17 november 2003
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    510
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/01 -07 00:10

Handling / story / vad man gör i spelet
I Need for Speed Underground så ska du kör bilar.
Du börjar en karriär med en rätt dålig bil sen efter att du vunnit mycket kommer du få superbilar. Du kommer också att bli rankad för alla olika racelägen. Om du vinner mycket på drift så kommer du med på drifttopplistan. Du låser också upp nya delar till bilen som Motorer och häftiga färger på bilen. I spelet kan du ställa in svårighetsgrader och grafiken till spelet också.
När du vunnit massor i karriärern så kommer du att klara den. Då har du låst upp nästan alla delar till bilarna och alla bilar. Du kan också köra vanliga tävlingar i stället för karriär.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett bra och snabbt bilspel. Jag gillar spelet med alla häftiga bilar och detaljer. Det kan vara lite svårt i bland så man måste verkligen jobba på för att vinna. Själv tycker jag att det är kul att spela spelet. Karriären är lagom svår och väldigt roligt. Jag rekommenderar verkligen det här spelet till alla som gillar häftiga bilar och svåra tävlingar.

Betyg till spelet
Grafiken är superbra. Den har häftiga detaljer och bilarna ser verkliga ut. Spelkänslan är så klart jättebra, det känns att man spelar ett snabbt och spännande bilspel. Ljudet är jättebra både i från bilarna och i menyn. Hållbarheten är jättebra. Det är ett långt spel med många tävlingar. Jag rekommenderar verkligen det här spelet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10