Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMonsters Inc: Skrämmarön

PC
Monsters Inc: Skrämmarön
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  A2M
 • Antal ägare
  115
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.7 7

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 29/03 -06 18:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Monsters Inc. är en riktigt välgjord film av det väldigt kända Pixar-gänget, skaparna bakom Toy Story. Monsters Inc. kom på bio för några år sen och så kom det självklart ett spel till som jag nu ska recensera:

Monsters Inc handlar om att det inte bara finns en värld, där människorna lever. Utan det finns en värld till, där monstrena lever. Och elen och energin i den världen kommer från barnskrik, och monstrena får barnskriken genom att smyga sig ut ur barnens garderober och skrämma dom. Då, när barnet skriker, öppnar de sin medtagna brandsläckarliknande flaska som de fyller med skriket. Sen är det bara att gå tillbaka till deras egen värld och fylla i skriket i en maskin på en fabrik, där det stora blå trollet Sullivan och hans vän Mike, den lilla rundformade gröna cyklopen. Sullivan och Mike arbetar som ett lag, och försöker samla ihop så mycket skrik som möjligt, men de har en konkurrent om 1:a platsen, och det är en kameleontliknande varelse kallad Randall. Han tänker bara på att ligga 1:a och sabbar för Mike och Sullivan. Men en dag när Mike och Sullivan ska skrämma en liten flicka, tycker Sullivan synd om henne och tar henne med sig hem. Resten kan ni säkert föreställa er...

Vad jag tycker om spelet
Monsters Inc. är baserat på filmen med samma namn och du får vara både Mike och Sullivan, då båda har egna egenskaper. Samla barnskrik, hoppa genom olika världar och tävla mot Sullivan är själva spelupplägget. Grafiken är hyfsat snygg och animationerna detsamma. Designen är lämpad för de yngre, men rätt hyfsad ändå. Kontrollen är ganska bra och tempot också. Musiken är hämtad från filmen och ljudet är rätt bra. Det räcker ganska länge eftersom spelet har ganska många banor. Jag tycker spelet är ganska medelmåttigt och det är varken strålande eller jättedåligt. Är man liten och sett filmen kan jag garantera att man kommer gilla det.

Betyg till spelet
Grafik:

Ganska bra, väldigt förgglad som ger en känsla av att det är Monsters Inc. En 7:a.

Spelkänsla:

Den färgglada grafiken ger spelet en känsla av Monsters Inc. och jag ger spelkänslan en 7:a.

Ljud:

Musiken är från filmen och ljudet är bra. En 8:a.

Hållbarhet:

Spelet räcker inte så värst länge eftersom det bara finns 16 banor och två spelbara karaktärer. En 6:a.

Plus: Bra känsla.
Minus: Lite innehåll.

Totalt: 7

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7