Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midtown Madness

PC
Midtown Madness
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    30 april 1999
  • Utvecklare
    Rockstar San Diego
  • Antal ägare
    251
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 6.9

Speltest av Almost

Inskickad av Almost den 07/09 -05 10:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Midtown madness är ett bilspel som man kan köra i stan.
Om man gör något dumt kan man bli jagad av polisen. Man kan också köra på tid och ta en massa flaggor på kortast möjliga tid. Du kan ha massa olika bilar men om du kör för mycket och krockar mycket kan bilen srängas och då dör du & får börja om. Men det roligaste är att bli jagad av polisen.
spelkänsla: är inte så bra man tröttnar fort på spelet.
Men det är ett billigt spel så man kan ju prova på.

Vad jag tycker om spelet
Som jag sa har det inte så jätte bra spelkänsla. Men grafiken är bra. Ljudet är också bra man kan ha olika sorters ljud.
det är ju billigt runt 100kr kostar spelet. Bra pris det är i alla fall värt att prova spelet. Men det är också roligt att prova att köra rätt till ex. Om det är grönt ljus. Då kan man ju i alla fall inte bli tagen av polisen.

Betyg till spelet
Betygen blir nog bra allt e ju egentligen bra utom spelkänslan. Jag har ju haft spelet i 2 år och har nu på slutet inte spelat på ett helt år. Första gången jag spelade det tyckte jag att det var mitt bästa spel men då hade jag aldrigt dött och börjat om. En gång så flög jag in i vattnet på ett hopp och dog. Då trodde jag att jag inte kunde spela mer men jag ska testa spelet idag!. Köp spelet själv och prova vet ja!

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 2