Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Stunt Rally

PC
Lego Stunt Rally
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  21 september 2000
 • Utvecklare
  Lego Media
 • Antal ägare
  91
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 9.7

Speltest av Magnus

Inskickad av Magnus den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
LEGO Stunt Rally utspelar sig på en X formad ö med fyra världar – stad, öken, djungel och arktisk värld, var och en med unika egenskaper, faror, teknik och åkturer. Slingra dig fram mellan smutsiga stadsgator, kör runt pyramider, väj undan för mullrande vulkaner och slira förbi igloon utan att köra in i snödrivor. Ta dig förbi världsbosserna för att slutligen tävla mot öns ägare: Herr X.

Stunt Rally är ett kul spel med massa roliga banor som man göra själv och köra sen utan hänsyn. I början startar man i staden för att senare klara av banorna och finalbanan är en boss. Slår man varje boss så kommer man till en ny värld. Kända figurer är även med i spelet: Chip, Lucky, Wrench och Barney. Deras bilar kan man ändra färg, byta däck eller blanda allt till en ”ny” bil. När man har klarat en bana får man nya delar till banor och en ny bil med färg.
Man kan köra 2-4 spelare på en mindre bana, antingen som man har gjort själv eller välja färdiga banor. När man är 1-3 spelare kan man välja motståndare att köra mot. Så det blir totalt 4 förare per race.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycket spelet har inga som helst problem utan det går att köra dag ut och dag in. Det går nog att göra hur många banor som helst, bara man har utrymme på hårddisken. Spelet laddas ganska snabbt så man väntar inte för länge. Det dåliga var att det fanns inte så många världar så jag klarade spelet på en dag.

Betyg till spelet
Grafiken är ju strålande, ett litet slarv när man bygger egna banor, det är lite "vågit" på banan. Men det är inget att bry sig om. En 9a.
Spelkänslan är härlig med bakgrundsljud och ban musik. En 8a.
Ljudet är världsklass, bra bakgrundsmusik och ban musik som jag sa. En 10a.
Hållbarheten beror på hur du förvarar den, jag förvarar den väl. En 10a.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8