Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Racers

PC
Lego Racers
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  31 juli 1999
 • Utvecklare
  High Voltage Software
 • Antal ägare
  216
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.3

Speltest av Digital

Inskickad av Digital den 25/05 -05 18:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Lego racers är ett racingspel där du börjar med en gubbe som ska vinna hela legoracers turneringen. Till en början så har du några få delar att bygga bilar för. Du kan använda en del hur många gånger som helst. Du har en förare till varje bil så du har ett lag ska man kanske säga. När du har klarat en del av turneringen så får du alla som var med i den turneringen's bildelar. Du kan antingen köra ett tränings lopp eller en turnering. När du har klarat en turnering så får du nästa turnering. Varje turnering har fyra banor och en mästare i turneringen. Varje mästare har en bra bil och använder en viss kloss extra mycket. Med tanke på klossar så är det som boosts. Du kan ha fyra olika boosts men bara en åt gången. Dom olika boosten är sköld, skjutvapen, turbo och fällor. Om man tar en röd kloss (skjutvapen) så får du det första skjutvapnet i serien. Om du sen tar en vit kloss så uppgraderas ditt vapen. Det finns fyra saker i varje serie.

Det finns olika sköldar som håller olika länge och dom 2 sista gör så att alla skott studsar bort från bilen mot någon annan.

Alla skjutvapen gör så att den som blir träffad förlorar en kloss. Det första skjutvapnet är kanon kula som skjuter upp den som den träffar i luften. Det andra är änterhake som drar din bil till målets bil och han förlorar också fart. Det tredje är det magiska spöt som sänder ut en stråle som har samma effekt som kanonkulan men strålen sticker ut från bilen i c:a 8 sekunder. Det bästa skjutvapnet är 3 målsökande raketer som har samma effekt som kanonkulan.

Alla fällor som läggs ut ligger där i ett varv ungefär. Den första fällan är en oljefläck som gör att den som åker där
börjar snurra. Den andra är en dynamit tunna som kastas ut ur bilen och alla i närheten av sprängningen får samma effekt på sig som kanonkulan ger. Den tredje får en motståndare som åker nära att sugas upp från marken och stanna i luften ett tag. Den bästa ar mumien som gör att du åker söligare och omkastade kontroller t:ex klicka på vänsterpilen och åk åt höger.

Turbos gör att du åker extra snabbt. Den första och andra håller i c:a 3 s men med den andra åker man mycket fortare. Med den näst sista åker man lika fort som med den första men nu flyger man och kommer över alla som är ivägen och den håller i c:a 8 sekunder. Den sista gör så att du åker genom hyper rymden på c:a 2 sekunder men när du åkt genom hyper rymden så landar du c:a 1/4 bana längre fram. Jag tycker att turbos är det smartaste att använda.

Sen så får vi inte glömma spökloppet. Det är många ganska knepiga lopp. Du kommer att möta en spökbil på varje bana i hela spelet. Du kan inte skjuta eller prejja spökbilen. Hon som kör bilen heter Veronica Voltage och gillar hyperturbo. När du har klarat av hennes utmaningar så får du hennes spökbil. Men nu är det inte en spökbil längre men bildelarna är bra ändå.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra men nu så är det ganska gammalt. Eftersom att det är så gammalt tycker inte så många att det är bra. Men det är iallafall riktigt bra för att vara så gammalt. Även om man har klarat allting så kan man spela det. Det tar tyvvär inte så jättelång att klara det. Eftersom jag spelade spelet när jag var 6-8 år så rekomenderar jag den åldern.

Betyg till spelet
Grafiken var bra. Man kan se bilen från alla möjliga vyer. Allt är snyggt.

Spelkänslan är väldigt bra. Det jag menar med bra spelkänsla är att man kan hoppa med bilen och krokiga vägar med mycket fart.

Ljudet är okej. Det är musik som passar till banorna fast jag stör mig på musiken när man bygger bilar. Man hör när bilen slirar eller när man tar upp en kloss.

Det håller ganska länge. Du kan inte spela det hela tiden för man kommer att tröttna ganska fort då men jag spelade i 2 år. Jag spelade ungefär en timme om dagen.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8